Locaties Locaties

Waar het NVRD jaarcongres veelal neerstrijkt in een theater of bioscoop, doet Rd4 het dit jaar anders. Editie 2023 gaat namelijk plaatsvinden op het terrein van Rd4.

De congreslocatie

Reinigingsdiensten Rd4
Nijverheidsweg 4A
6422 PD Heerlen

 

Het congreshotel

Van der Valk Hotel Heerlen
Terworm 10
6411 RV Heerlen

Om zoveel mogelijk gasten te kunnen verzekeren van een overnachting in de buurt is een groot aantal hotelkamers gereserveerd bij Van der Valk Heerlen. Deze kamers dienen zelf door jou als deelnemer te worden gereserveerd. Wees er op tijd bij, want vol=vol. De kamerprijs bedraagt € 125,00 voor een 1-persoonskamer en € 140,50 voor een 2-persoonskamer per nacht, inclusief ontbijt en BTW, exclusief city tax.

Om een kamerreservering aan te vragen, mail je naar sales@heerlen.valk.nl met als referentie HEE – GF32783 Jaarcongres NVRD. Vermeld in deze aanvraag ook je voornaam, achternaam, organisatie en de gewenste check-in en check-out datum. De kamers zijn o.b.v. beschikbaarheid. Een reservering is pas definitief als je een bevestiging hebt ontvangen vanuit Van der Valk Heerlen.

Alternatieven
Het kan zijn dat de kamers van Van der Valk reeds zijn volgeboekt. In dat geval verwijzen we je graag door naar Hotel de Rousch (www.derousch.nl) en Fletcher Hotel Parkstad-Zuid Limburg (www.fletcherhotelparkstad.nl).